TrodsRKI.dk

Kviklån trods RKI

At være registeret i RKI er ikke nogens drøm og har tidligere været behæftet med en følelse af tabu og skam. Men sådan forholder det sig ikke længere. I og med flere og flere danskere er blevet registreret hos RKI er det blevet samfundsmæssigt i orden. Årsagen til at færre har problemer med at andre er registreret er at årsagerne som oftest ikke er hvad fordommene tidligere sagde.

Det er ikke økonomisk uansvarlighed, stort overforbrug eller overforbrug af online gambling. Årsagen kan oftest findes at mange mennesker er gået hårde tider i møder og derfor ikke har kunnet betale deres regninger og derigennem er havnet i RKI. Ikke på grund af uansvarlighed men på grund af livets udfordringer.

En RKI-registrering betyder ikke automatisk et afslag på et kviklån

Hos TrodsRKI.dk kan vi hjælpe dig med at få bevilliget et kviklån på trods af en tidligere registrering hos RKI. Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på når du ansøger om et kviklån trods RKI. Det første du skal være opmærksom på er oprigtighed.

Når du ansøger om et lånudfylder du oftest på tro og love at du ikke er i RKI. Er du registreret så lad være med at skrive usandt og markere nej. Skriv sandheden og har du mulighed for at fortælle om hvorfor du er registreret så gør det.

En af de primære årsager til at du skal fortælle sandheden er at de fleste finansieringsselskaber kontrollerer din RKI-status så de opdager hurtigt hvis du ikke har skrevet sandt.

Vær forberedt på en medansøger når du søger kviklån trods RKI

En af de ting du skal forberedt på når du søger om et kviklån trods RKI er at det kan være finansieringsselskabet kræver at du stiller op med en medansøger som ikke står i RKI. Det gør sig særligt gældende hvis du er samboende med en kæreste.

En anden væsentlig ting du skal være opmærksom på er at der er en cool-down periode på udbetaling af kviklån. Det betyder at du tidligst får dine penge cirka 48 timer. Dette er vigtigt forhold at gøre sig klart så man ikke får bevilliget et lån og herefter er ærgerlig over man ikke kan bruge pengene med det samme. Husk også at når du ansøger om lånet så skal du være sikker på du har råd til at betale afdragene , så du ikke får yderligere problemer med at betale pengene tilbage.

close

FÅ PENGE TRODS RKI
RKI er ingen hindring

Beregn hvor meget du kan låne online nu

FÅ PENGE HURTIGT
Udbetaling inden for 1 time

Det er gratis og uforpligtende