TrodsRKI.dk

Mobile lån trods RKI

I Danmark har vi oplevet at antallet af registreret i RKI er faldet betydeligt de sidste år. Tallet er faldet fra 232.000 til 212.000. Dette fald kommer alle til gode også dig som står registreret i RKI. For I og med færre står registreret er det nu muligt for dig at optage mobile lån trods RKI.

p

Vigtig info om RKI og lån

Der kræves en individuel kreditvurdering af forbrugerens kreditværdighed inden man kan indgå en kreditaftale

Hvilke ting skal man være opmærksom på når man optager et mobilelån trods RKI

Der er visse ting du skal være opmærksom på hvis du vil søge om et lån og står registreret i RKI. Det første er at du skal være ærlig omkring din RKI-registrering. For det første skal du underskrive på tro og love at de oplysninger du giver er rigtige og dernæst så kontrollerer firmaet dig i RKI og er du registreret og har udtalt dig usandt om dette så får du aldrig bevilliget et mobilt lån.

Netop fordi der er færre der er registreret i RKI betyder det at ikke alle, som står registreret i RKI bliver afvist. Finansieringsselskaberne ved at ikke alle registreringer skyldtes ondvilje, overforbrug eller økonomisk uansvarlig og derfor godkender de ansøgere som er RKI-registreret.

Du kan bruge et mobil lån til at komme ud af RKI

Hvad du bruger dit mobillån til

Er selvfølgelig helt op til dig selv, men du kan udnytte muligheden for et mobillån trods RKI for at komme ud af RKI. Du kan kontakte dine kreditorer og høre om en afdragsordning og bruge pengene fra dit lån til betale afdragene. Dette vil dine kreditorer betragte som et tegn på god vilje og så kan du efterfølgende indgå en betalingsordning som du har mulighed for at overholde.

Når du optager et kviklån skal du være opmærksom på cool-down perioden

Husk pengene skal betales tilbage

Når du optager et kviklån med eller uden RKI status så er det vigtigt at du husker der i dag er en cool-down periode fra lånet bliver godkendt til pengene bliver udbetalt. Det gør at der typisk går 48 timer fra du godkender til pengene står på din konto.

Får du bevilliget et kviklån trods RKI er det vigtigt at du kalkulerer med at betale det tilbage. Derfor skal du finde ud af hvor meget du har råd til at låne ved at se på hvor meget du har råd til at betale tilbage hver måned.