TrodsRKI.dk

Få et SMS lån trods RKI

Når du står registreret i RKI vil du sikkert tro at det er umuligt at optage et sms lån. Men sandheden er langtfra så unuanceret som mange mennesker går op tror.

Tilbage da finanskrisen var på sit højeste kom flere og flere i RKI. Det gjorde at mange banker og finansieringsinstitutter simpelthen nægtede at låne penge til folk, som var registreret i RKI. Men efter at den værste del af finanskrisen er overstået er det ikke længere umuligt at tage et SMS-lån på trods af RKI-registrering og det vil vi hjælpe dig med her hos TrodsRKI.dk.

p

Vigtig info om RKI og lån

Der kræves en individuel kreditvurdering af forbrugerens kreditværdighed inden man kan indgå en kreditaftale

Gode huskeregler når du skal tage et SMS-lån trods RKI

Det vigtigste du skal huske når du skal tage et SMS-lån trods en RKI-registrering er ærlighed. Når du udfylder en SMS-låneansøgning vil der altid være et felt med om du er registreret i RKI og her er det vigtigt at afkrydser korrekt. Herefter udfylder du resten af formularen for til sidst at skrive hvorfor du er havnet i RKI.

For mange mennesker endte på grund af finanskrisen i RKI ikke på grund af gamling, overforbrug eller dårlige beslutninger men fordi de mistede deres job og ikke havde mulighed for at betale deres regninger. Er du en af dem og er ærlig omkring det er der stadig chance for at du kan få lov til at låne penge.

En anden ulempe ved ikke at afkrydse feltet med RKI-registrering, hvis du er registreret er at firmaerne kontrollerer dit svar. Så selvom du skriver nej , så finder de ud af det hvis du er, og så har du pludselig løjet på en låneansøgning hvilket foruden at være ulovligt, vil sikre at du aldrig får lov at låne i det pågældende finansieringsselskab igen.

Vær forberedt på en medansøger når du skal ansøge trods RKI

Er du samboende med en og står i RKI så vil finansieringsselskabet højst tænkeligt kræve at vedkommende kommer på som medansøger. Årsagen er simpel det er at sikre at pengene kan inddækkes enten via dig eller medansøgeren.

Husk cool-down perioden og afdragene når du låner

Desværre forholder det sig sådan at når du låner i dag så skal der gå 48 timer fra lånet bliver bevilliget til du har pengene, selvom det er et SMS-lån. Det betyder at du skal væbne dig med tålmodighed når du skal bruge dine bevilligede penge.

Et sidste tip er du skal huske at kalkulere med at du kan betale pengene tilbage så du ikke får større problemer og endnu en RKI-registrering.

close

FÅ PENGE TRODS RKI
RKI er ingen hindring

Beregn hvor meget du kan låne online nu

FÅ PENGE HURTIGT
Udbetaling inden for 1 time

Det er gratis og uforpligtende